Skriv omtale
×
Rating

Send omtale

Forbrukslån

Vilkår og betingelser ved et forbrukslån

 • forbrukslan til oppussing

  Forbrukslån til oppussing

  Det er en del ting du skal huske på før du velger denne finansieringsløsningen. Her får du en god gjennomgang av disse slik at du kan ta et godt valg.

  Les mer
 • batlan lane penger forbrukslan

  Ting å huske på når du ønsker å låne til båt

  Her får du en gjennomgang av finansieringsalternativene dine og hva du skal huske på når du ønsker å låne til båt?

  Les mer
 • Hva er forskjell på nominell og effektiv rente?

  Når vi skal bestemme hva vi faktisk betaler for et lån, så er det ikke nok å bare se på den rentesatsen man får oppgitt av banken

  Les mer
 • Hva skal du se etter når du tar forbrukslån

  Når du skal ta forbrukslån er det viktig å sjekke noen ting slik at du er sikker på å få et godt tilbud og at du vil bli fornøyd med lånet.

  Les mer
 • 3 tips for de beste lånebetingelsene

  Når man skal ta opp et lån, enten for å kjøpe bolig eller for annet type forbruk, så er det lurt å finne de beste betingelsene slik at man ikke betaler mer enn man trenger for å låne penger

  Les mer
 • finn-billig-forbrukslån

  Finn et billig forbrukslån

  Når man skal finne et billig forbrukslån, så er det flere måter man kan gå frem på for å få den beste løsningen som passer best for deg.

  Les mer
 • låne-penger-finn-beste-smålån

  Finn beste smålån

  Når du ønsker å finne beste smålån, så vil du måtte vurdere hva som passer best for deg, men du bør også sammenlikne alternativer slik at du drar nytte av den tilbyderen som gir deg best betingelser.

  Les mer
 • Test av forbrukslån

  Når man skal utføre en forbrukslån-test, så er det mange faktorer man må forsøke å få med i testen. Det er dessverre ikke slik at alle personer har de samme fordeler i forhold til betingelser for forbrukslån. Det kommer spesielt an på hvilke behov man har

  Les mer
 • øke sjansen for å få forbrukslån

  Øk sjansen for å få forbrukslån

  I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du kan øke sjansen din for å få forbrukslån, ikke bare hos én kreditor, men hos flere.

  Les mer
 • lån til egenkapital til bolig

  Lån uten sikkerhet til egenkapital for boligkjøp

  Boligmarkedet i Norge er i en enorm vekst. Boligprisene stiger i stormfart og spesielt i storbyene betyr dette at det blir stadig vanskeligere å komme seg inn på markedet. Er man i en etableringsfase av livet med forholdsvis lav inntekt er det nesten umulig å spare opp en god egenkapital.

  Les mer
 • hva skal til for å få lån

  Hva skal til for å få lån?

  Ifølge finansavtaleloven er profesjonelle långivere og banker pliktig til å vurdere låntakerens betalingsevne og pliktig til å fraråde om lån til leietakeres om personen trolig vil få problemer med tilbakebetalingen.

  Les mer
 • inkasso ved betalingsproblemer

  Har du betalingsproblemer?

  Man bør selvfølgelig aldri ta et lån med mindre du er sikker på at du kan betale tilbake. Selv om du er forsiktig kan det dessverre dukke opp uforutsette hendelser hvor man får betalingsproblemer likevel. Du kan plutselig miste jobben din, eller bli truffet av en eller flere større uventede regninger som du er nødt til å dekke.

  Les mer
 • fordeler og ulemper ved å låne penger

  Fordeler og ulemper med forbrukslån

  Man kan havne i en situasjon hvor man må spørre seg selv om å ta opp et forbrukslån er lurt. Her skal vi se på fordelene og ulempene ved dette.

  Les mer
 • Forskjell på kredittkort og forbrukslån

  Forskjell på kredittkort og forbrukslån

  Det er mange grunner til at man velger å bruke et kredittkort, og mange for hvorfor man burde velge et forbrukslån. Det kommer helt an på hvilke behov man har. Om man ønsker å låne penger over kort eller lengre sikt, er det forskjellige vurderinger som vil avgjøre om du benytter det ene eller det andre.

  Les mer
 • sms lån uten sikkerhet

  SMS / Mikrolån uten sikkerhet

  Med SMS-lån har du muligheter for å få kontanter på dagen slik at du ikke skal gå glipp av en mulighet som ikke kommer igjen når bankkontoen er tom og lønning fortsatt er noen dager unna.

  Les mer
 • Forbrukslån kan gi deg friheten til å pusse opp boligen

  Forbrukslån kan gi deg friheten til å pusse opp boligen

  Når man har investert sparepengene i tillegg til at man har lånt opp så mye som bankene vil låne ut for å kjøpe drømmeboligen sin ved sjøen, så er det mange som må velge en drømmebolig som har mye oppussing på vent.

  Les mer
 • hvem tar opp forbrukslån

  Hvem tar opp forbrukslån og hva brukes det til?

  Infographic: Hvem tar opp forbrukslån og hva brukes pengene til. Norsk statistikk fra 2016

  Les mer
 • vilkår ved å låne penger

  Store forskjeller på vilkår når du skal låne penger

  Det kan være stor forskjell i vilkår for forbrukslån. Tilbyderne har alle sitt markedssegment de sikter mot, og priser og betingelser styres etter dette markedssegmentet. Det kan derfor være en fordel å søke om å låne penger flere steder.

  Les mer
 • kostnader ved forbrukslån

  Kostnader relatert til forbrukslånet

  I denne artikkelen skal vi se nærmere på de ulike kostnadene du vil møte på når du tar opp et forbrukslån. Når du har tilegnet deg denne kunnskapen vil det gjøre det mye lettere for deg å skille de gode forbrukslånene fra de sleipe lokketilbudene.

  Les mer
 • slik får du beste rente på forbrukslånet

  Slik får du best rente på forbrukslånet

  Kort og godt, hvis du som låntaker ønsker det beste lånet med den laveste renten? Må du kan vise långiveren at dette innebærer lav risiko for at lånet ikke blir betalt.

  Les mer
 • Hvor mye kan jeg låne?

  For alle som tar opp lån er det et behov, i alle fall et opplevd behov, for penger. Og etter man har funnet ut av om det er mulig å låne blir ofte neste spørsmål: Hvor mye kan jeg låne?

  Les mer
 • 6 vanlige forbrukslånfeller å unngå

  Det finnes en rekke forbrukslånfeller som det er viktig at du unngår. Her får du en gjennomgang av de seks vanligste.

  Les mer
 • Hvor mye kan jeg spare ved å refinansiere dyr gjeld?

  De fleste banker tilbyr refinansieringslån og du bør søke om lån hos flere banker for å finne den som kan gi deg de beste tilbudene.

  Les mer
 • Vanlige formål nordmenn bruker forbrukslånet til

  Markedet for forbrukslån er fortsatt i kraftig økning, og nordmenn låner både oftere og mer. Det er selvfølgelig mange som tror at forbrukslån bare er for de som har dårlig økonomi, eller liten evne til å vurdere risikofylte lån.

  Les mer
 • Forbrukslån med medsøker

  En av de beste måtene å skaffe bedre vilkår på forbrukslånet er imidlertid med en medsøker. Da kan du ende opp med en gunstig rente, som sparer deg for mye penger i det lange løp.

  Les mer
 • Lån uten sikkerhet med høy lånegrense

  Lån uten sikkerhet med høy lånegrense

  Det finnes lån uten sikkerhet som kan hjelpe med betraktelig finansiering. Men du skal gå varsomt fram hvis du vil låne mye penger uten sikkerhet. Her får du tipsene du trenger til å ta et godt valg.

  Les mer
 • spar penger ved refinansiering

  Hvor mye kan jeg spare ved å velge riktig forbrukslån?

  I denne artikkelen lærer vi deg alt du trenger å vite om forbrukslån, samt hvordan du sparer mest penger ved å velge riktig forbrukslån.

  Les mer
 • låne penger 18 år forbrukslån

  Forbrukslån for deg som er 18 år

  Hvis du akkurat har blitt myndig og trenger penger raskt vurderer du kanskje å skaffe deg et forbrukslån. Disse lånene har rask behandlingstid og gir deg full fleksibilitet med hvordan du ønsker å bruke lånebeløpet ditt.

  Les mer
 • hvem tar lån uten sikkerhet

  Hvem tar opp lån uten sikkerhet

  Det går svært mange rykter om lån uten sikkerhet i Norge. Dette er såkalte forbrukslån som godkjennes uten at det tas pant i bolig eller eiendeler. Långiver løper en større risiko ved innvilgelse av lånet, og rentene ligger derfor veldig mye høyere enn på lån med sikkerhet. Fordi forbrukslån er lettere å få godkjent enn for eksempel boliglån har de også blitt assosiert med ustabil økonomi.

  Les mer
 • betingelser ved forbrukslån

  Betingelsene du må sette deg inn i før du søker om forbrukslån

  Det er en rekke faktorer som spiller inn når bankene avgjør hvor mye du kan låne og hvilken rente du får tilbud om, men det er også flere ting du som låntaker bør undersøke og sette deg inn i før du bestemmer deg for hvilket lån du skal søke om.

  Les mer
 • smålån

  Smålån kan være en rask og god løsning

  Smålån er en løsning som kan være nyttig for deg om du har ekstra utgifter i en måned hvor du har mye andre regninger, eller om du har muligheten til å kjøpe et produkt på tilbud en måned du ikke har så mye ekstra på kontoen.

  Les mer
 • forbrukslån uten sikkerhet

  Forbrukslån uten sikkerhet

  Mange mener lån uten sikkerhet er for dyrt til at dette er en praktisk måte å løse investeringsutfordringer på. Men er dette en riktig måte å vurdere forbrukslån uten sikkerhet på, eller kan man forsvare kostnadene med et forbrukslån uten sikkerhet?

  Les mer

Refinansiering

 • Gratis tjeneste
 • Uforpliktende søknad
 • Raskt svar

Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.